Welkom bij Driessen Nissan

Als vertrouwd gezicht is Driessen Nissan hét adres voor Nissan bij u in de regio Eindhoven. Ons enthousiast team in Eindhoven gaat voor kwaliteit, service en tevredenheid. Onze jarenlange expertise bieden wij aan op een service- en klantgerichte manier. Gedreven door u, altijd persoonlijk en altijd met een lach. Dat is typisch Driessen. Niet voor niets waarderen onze klanten ons hoog. Uw wensen staan bij ons centraal. Met een gedegen en persoonlijk advies op maat, rijdt u altijd tevreden weg in uw nieuwe Nissan.

Voor onderhoud aan uw Nissan, de beste Nissan én Driessen acties, nieuwe Nissans en Nissan occasions bent u bij Driessen Nissan op het juiste adres.

Personeel van Nissan Driessen
De juiste keuze

De auto speelt een belangrijke rol in uw dagelijks leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw keuze voor een auto de juiste is. Wij luisteren graag naar uw wensen, en horen u graag aan. Alleen dan kunnen wij een persoonlijk advies op maat geven, zodat u wegrijdt in een Nissan die bij u past! Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Tevreden en wel, genietend in uw nieuwe Nissan.

Nazorg

Om zorgeloos te rijden is het belangrijk dat u uw auto op de juiste manier onderhoudt. Bij ons kunt u terecht voor professioneel onderhoud en vrijblijvend advies.
Wij zijn er om u volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. Dat is Driessen. Driven by you.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over onze auto’s of onze diensten.

Tot ziens in onze showroom!

Edwin Louwhoff
Driessen Nissan.

040 - 264 65 22
Stuur een e-mail